Ouders

U loopt al even rond op Montijn en bent bekend met het reilen en zeilen op ons MKC.

Via de basisschool-app wordt u op de hoogte gehouden van actuele zaken die uw kind aangaan. Leuke gebeurtenissen of info vanuit de groep, maar ook nieuws dat voor iedereen binnen het MKC belangrijk is. Voor andere zaken kunt u hier altijd terecht.

Mocht u wat missen, dan horen wij dat graag van u!

Kinderdagverblijf Montijn (0-4 jaar)

Kinderen vanaf acht weken tot vier jaar kunnen de hele dag bij ons terecht. Ze krijgen de ruimte om te groeien en spelen en leren samen met andere kinderen van verschillende leeftijden.

Peutergroep Montijn (2-4 jaar)

Als uw peuter twee jaar wordt, is hij of zij van harte welkom bij de peutergroep. Hier leert uw kind de dingen die belangrijk zijn voor een goede start op de basisschool. Denk aan samen spelen, delen, wachten op je beurt en de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek.

Basisschool Montijn (4-12 jaar)

En dan is het moment aangebroken dat uw kind staat te trappelen om ├ęcht naar school te gaan! Voor ouders vaak een spannend moment, dat beseffen wij heel goed.

Als uw kind nu op het kinderdagverblijf of peutergroep van ons MKC zit, is hij of zij al vertrouwd met de visie van Maria Montessori, de medewerkers van het kindcentrum en het gebouw zelf, wat de overgang naar de basisschool een stukje kleiner maakt.

Maar zelfs als uw kind al op de basisschool zit, kan het geen kwaad hier even een kijkje te nemen.

Buitenschoolse opvang (BSO) Montijn (4-13 jaar)

Bij de BSO kan uw kind op zijn of haar eigen manier bijkomen van de schooldag. Buitenspelen op het mooie groene schoolplein met leeftijdsgenoten, wegdromen in een boek, een kunstwerk maken of meedoen aan een van de activiteiten die de pedagogisch medewerkers organiseren.